Final de la Lliga!!!!


Companys i companyes,

Arriba per fí la última i decisiva jornada de la 1a Lliga de Futbolí de El Local!!

La cosa està bastant ajustada tant pel que fa a classificació (només una victòria separa al 1er del 2on) com al golaverage (recordeu que per als guanyadors en aqesta faceta hi haurà 2 entrades al Camp Nou!!).

L'emoció és màxima i volem fer alguna cosa especial per donar colofó a una Lliga que valorem molt positivament desde l'organització, amb una gran participació, bon rotllo, sana competitivitat i q al final fins i tot s'ens ha fet un pel curta!!

Així doncs, us emplacem a jugadors i seguidors a dijous de la setmana q ve dia 7 de maig a partir de les 21h per fer un final de campionat com es mereix. La idea és q totes les parelles q puguin disputin el seu últim partit (si aqell dia no els va bé, doncs q ho facin un altra dia en el termini fixat, no hi haurà problema), per donar pàs a partir de les 22h a The Localians, q jugaran primer per tal de guanyar el seu partit i donar pressió a Los Weis, que acte seguit jugaran l'últim partit q els pot convertir en els campions d'aquesta primera edició futbolinera.

Per amenitzar la vetllada comptarem amb la presència de Dj Escobar i els seus ritmes dictatorials jamaicans contra els quals els de Cerdanyola encara no estan immunitzats (i per tant alerta, que poden fer declinar la balança!!) i d'un speaker de luxe, en Marcos "Muñecodecartónpiedra" q serà l'encarregat tb de fer la posterior cerimònia i entrega de premis amb el seu estil inconfundible.

Un espectacle q no us podeu perdre!!

Salut i futbolí!!!