Cinema diumenge 31!!!


Aquest diumenge una nova ració de cinema a El Local. Ja sabeu, a partir de les 19.30h s'apaguen les llums i comença l'espectacle. La pel.lícula triada per aquesta ocasió és "Arrebato" (1979, ESP, 105 min.) de Ivan Zulueta.


El segon film del cicle “Els ulls de l’objectiu” és un film de culte i al mateix temps maleït dins el cinema espanyol ja que representà una enorme innovació i modernitat en el seu moment i fins poc temps ençà no ha tingut la merescuda distribució al país. El director Ivan Zulueta , mort fa menys d’un mes, és dels pocs cineastes que amb tan sols dos llargs a la seva filmografia ha deixat un testimoni artístic tan gran. On rau l’originalitat d’aquesta obra? És difícil de respondre, però tothom que l’ha vist coincideix en què té una essència combinada de misteri i humor que la fan única. Zulueta hi va posar tant de la seva part que aquí acabà la seva carrera com a director de llargmetratges, la història exemplifica perfectament la vida del seu director.

SINOPSI:

Un director de pel·lícules de sèrie B que no troba cap interès en allò que fa coneix un noi profundament obsessionat en filmar tot el que l’envolta per a captar-ne l’essència. Al principi li sembla un boig, però mica en mica i gràcies a que tots dos estan immersos en una profunda addicció a l’heroïna es veurà atret al misteriós món de la imatge filmada-revelada que busca el noi. Buscaran aquesta altra realitat en què com passava a les ampliacions de fotos de Blow-up el temps no passa, és una realitat eterna i única.


Us hi esperem!!!