Cinema diumenge 6!!!


Continuem amb el cicle “Cercant una vida millor” i aquest cop ho fem de la mà de Lars Von Trier, un director danès al qual no agraden els decorats i sorprèn amb aquesta pel·lícula rodada en un estudi buit i ratlles al terra que indiquen tot allò que hauria d’haver al decorat i ens hem d’imaginar. Una proposta força radical que no desmereix una bona història com la que ens presenta, una història d’esperances (aquest cop dipositades en un grup de gent d’un poble) que com vam veure a Mulholland drive poden desvirtuar-se pel camí.



Sinopsi:

Grace (Nicole Kidman) és la filla d’un gàngster del qual decideix fugir i viure una nova vida lluny de la màfia. Troba auxili en un poblet del centre d’Estats Units anomenat Dogville. Els habitants del poble accepten amagar-la però decideixen fer-la fora en dues setmanes si algun dels del poble no accepta la seva situació. A partir d’aquell moment es podrà veure l’evolució de les actituds de les gents del poble vers aquesta noia que els necessita i farà el que sigui per ser acceptada.



Fitxa tècnica i reconeixements:

País i any: Dinamarca, 2003

Durada: 143 minuts

Direcció: Lars Von Trier

Intèrprets: John Hurt, Nicole Kidman, Paul Bettany, Harriet Anderson, Ben Gazzara.

Premis, nominacions: Nominat a Palma d’or de Cannes, millor film per la crítica espanyola, brasilenya i russa, i Lars Von Trier el millor director europeu.



A més a més:

Aquesta pel·lícula es va fer tan coneguda que els humoristes de Muchachada Nui van fer un capítol ambientat com aquestà pel·lícula on ens expliquen la difícil convivència entre la família Von Trier (del director de Dogville) i la família Spielberg.

Enllaç:

http://muchachadanui.rtve.es/lars-von-trier.html.

També van fer un celebrity del director:

http://muchachadanui.rtve.es/celebrities-lars-von-trier.html



Us hi esperem!!