I encara més microrelats!!!

IMMOLACIÓ


Finalment el somni s'ha fet realitat. A partir d'avui gaudiré d'un estat de plenitud fins a l'infinit. La utopia infranquejable s'ha desfet com el fum. Sento haver llençat, des del capdamunt de tot, la meva vida, però això implicava, necessàriament, triar el camí de la lluita i la revolució per poder, més endavant, assolir la llibertat que individualment i col.lectivament volíem.


Autor/a: EL TRICICLE

------------------------------------------------------------------------------------

Com a casa, a cap lloc!



M’encanta viatjar però no suporto les esperes als aeroports. Tot sempre comença quan l’avió que has d’agafar s’endarrereix o bé et quedes tirat durant hores fent escala a un país que te la rebufa. El que se suposa una petita espera es converteix en l’aventura real del viatge. Recordo l’any passat a l’aeroport de Qatar: gairebé 10 hores a una saleta minúscula amb un duty-free tancat. Allò va ser tota una cursa de supervivència. Havíem de trobar menjar, beure i el millor lloc per dormir. Vam veure unes cadires incòmodes, una màquina d’snacks i una cafetera contra el restrenyiment. De sobte érem els protagonistes d’un documental de la 2 on es mostrava l’evolució de l’espècie. Quina experiència! L’única avantatge és que superat aquest infern les pitjors experiències del viatge quedaren totalment diluïdes. Per això hem decidit que l’any vinent ens quedarem aquí fent de guiris: fotografiant a la japonesa, pujant al bus turístic i tastant birres amb els amics. I és que com a casa, a cap lloc!


Autor/a: Shukra

------------------------------------------------------------------------------------

AMB ELS PEUS A TERRA!



Tocades les tres de la matinada d’aquella calorosa nit d’estiu, de sobte, vaig despertar d’aquell malson angoixant. Només recordava, vagament, la presència d’una jove i atractiva senyoreta anomenada Llibertat. Em parlava de saqueig, explotació, tortura, assassinat, mentida, especulació, negoci i... desprès... va fugir a corre-cuita per la porta del darrera. Encara amb esgarrifança, faig un salt del llit, trepitjo de peus a terra i opto per conversar amb la meva estimada companya, l’Utopia, qui em mitiga i dulcifica. Ens acomiadem, però prenem junts el compromís de recórrer, agafats de la mà i per sempre més, el camí de la lluita cap a la revolució de la justícia, la humanitat, la dignitat i l’autèntic somni de Llibertat.


Autor/a: Liebe