Cinema diumenge 21!!!


Aquest diumenge 21 de novembre, després d'una necessària i revolucionària jornada de treball col.lectiu, què millor que una gran pel.lícula per acabar de passar la tarda???

Com sempre, a partir de les 19.30h, s'apaguen els llums i comença l'espectacle!!La pel.lícula que ens ocupa no és altra que "Frida" (2002, USA, 120 min.), de Julie Taymor, que tancarà el cicle "Dones d'una Història".

No hi falteu!!!


SINOPSI

Hollywood va triar a una de les poques dones pintores que han meravellat mundialment el món de la plàstica: Magdalena del Carmen Frieda Kahlo i Calderon. Aquesta artista mexicana res afavorida físicament per la mare Natura (era diferent físicament a causa de la poliomielitis que va patir als 6 anys –això es va ometre en el guió–, una dent d'or amb un brillant incrustat), burleta, descarada, transgressora i revolucionària (va ser una comunista fervorosa), i amb un talent gegantesc i una voracitat sexual que no reparava en sexes –malgrat la qual cosa solament va tenir un sol amor: el muralista Diego Rivera–, no va gaudir d'una vida plaent, malgrat ser famosa, milionària i adorada per polítics, artistes i pintors (Picasso assegurava que ningú pintava cares com ella). Axò sí, una dona que es superava dia a dia a les traves que li possava la vida.