Cinema diumenge 7!!!


Aquest diumenge 7 de novembre torna el cinema a El Local a partir de les 19.30h amb el cicle "Dones d'una Història". La primera pel.lícula del mateix serà "Coco, de la rebeldía a la leyenda de Chanel" (2009, França, 110 min.), de la directora Anne Fontaine. Tancarem el cicle el proper 21 de novembre amb "Frida".



En aquest cicle que presentem es veurà com les dones han pogut aconseguir en diferents moments de la Història canviar la seva vida i la de la gent del seu voltant, encara que la vida no s'ho posés fàcil. Dones lluitadores que no es deixaven trepitjar per ningú, i s'aixecaven en els moments durs perquè creien en el que feien i eren fidels a les seves idees i conviccions. Frida, una pintora mexicana, amb el seu esperit de superació ens enssenya a tots i a totes, que nosaltres mateixos podem ser la salvació de la nostra vida. I Gabrielle "Coco" Chanel, dissenyadora, va canviar el món de la moda, trencant amb els patrons de l’època de vestits sobrecarregats i “corsés”, fent que la dona comencés a vestir-se per a ella mateixa en comptes de per a l’home amb dissenys senzills, còmodes i de línies rectes.



SINOPSI:



Biografia de la famosa dissenyadora de moda. Criada en un orferinat, va passar la seva adolescència treballant en un taller de costura, el qual li va obrir camí en el mon de la moda, començant per confeccionar barrets, els quals en un principi no van tenir molt d'èxit. Ajudada pel seu protector i la seva tenacitat, va aconseguir un lloc en el món de la moda més actual fins als nostres dies. Però no us quedeu només amb aquestes línies. Us sorpendreu com una dona en aquells anys va lluitar per una dona independent i si voleu saber com, us convidem a veure-la!!!!!