5a Nit de Terror!!!



Hola companys/es!!!

Q tal??com va l’estiu??

Continua la calor, s’apropen les vacances… què tal una nit plena d’emocions fortes???

Un any més, us convidem a la ja tradicional Nit de Terror de El Local, que enguany compleix 5 edicions!!!

Sí amics/gues, són ja molts els litres de ketchup vessats, les cadires malmeses de tant botar i els atacs de crits i riures nerviosos a les nostres espatlles!!i volem que la festa continui!!

En aquesta ocasió el programa doble el configuraran les pel·lícules “Insidious” i “The loved ones”, amb les crispetes gratuïtes de rigor!!!
Així que res més, reserveu-vos la nit del 28 de juliol a partir de les 22h i tranquils, us assegurem que la visió de qualsevol informatiu d’avui dia és molt més terrorífica… això està més que fet!!!

Us hi esperem!!!

 INSIDIOUS (dir. James Wan, 2010, USA, 102 min.)


Josh, la seva esposa Renai i els seus tres fills acaben de mudar-se a una vella casa. Però, després d'un desgraciat accident, un dels nens entra en coma i, al mateix temps, comencen a produir-se a la casa estranys fenòmens que convertiran les seves vides en un autèntic malson.

La darrera pel·lícula del creador de “Saw” t’atrapa des del començament, oferint un viatge ple de tensió, entreteniment i més d’un bon ensurt. Amb clares influències de clàssis com “El resplandor” o “Poltergeist”, aquest film de cases encantades promet fer pasar-nos una mica de por…

THE LOVED ONES (dir. Sean Byrne, 2009, AUS, 84 min.)

Brent, un jove de disset anys, rebutja una invitació de Lola, una de les noies més afables del seu institut. El que no pot ni tan sols imaginar és que Lola i el seu pare ho segrestaran i haurà de lluitar desesperadament per sobreviure a la macabra celebració que han preparat per a ell.



Guanyadora del premi del públic del Festival Interancional de Cinema de Toronto i amb una molt bona acollida al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges del mateix any, “The loved ones” és una d’aquelles perles que incomprensiblement no gaudeixen de la distribució que mereixen i que a dia d’avui ni tan sols s’ha arribat a estrenar a casa nostra. Repleta d’originalitat, atreviment i impregnada d’un humor negre, negríssim, “The loved ones” no deixarà a ningú indeferent. Una de les millors comèdies de terror dels últims anys.