III CONCURS DE MICRORELATS

L'Associació Cultural El Local torna amb el “III Concurs de Microrelats” emmarcat dins la programació del Xiringo del Cop de Festa Major de Ripollet 2012, per a que tothom pugui col•laborar i expressar-se lliurement. Si hi voleu participar feu el vostre microrelat i envieu-nos-ho a localripollet@gmail.com i nosaltres el penjarem al facebook i al blog del local (http://ellocalripollet.blogspot.com.es/) per a que tots i totes el puguin llegir. Volem que l'escriptor/a que portem dins surti i reflexionar entre tots i totes. Vinga, animeu-vos i consulteu les bases del concurs.

BASES DEL III CONCURS DE MICRORELATS DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL EL LOCAL

TEMA DELS RELATS
Us proposem un tema. Però, com que el que volem és que participeu, us deixem llibertat, sense cap restricció, per interpretar-lo o canviar-lo.
El tema d’aquest any és la paraula RESCAT, ja que aquesta ha tingut molt ressò els últims mesos i tots tenim molt a dir.... Deixeu volar la imaginació i escriviu...

EXTENSIÓ
Un màxim de 600 caràcters, incloent els espais.

FORMAT I PRESENTACIÓ
Els microrelats s’hauran de presentar encapçalats amb un títol i en format doc. S’han d’enviar al mail localripollet@gmail.com amb l’assumpte: “III CONCURS DE MICRORELATS”. Heu de presentar-los amb un pseudònim però l'organització ha de conèixer en tots els casos la identitat real de l'autor/a. Per això, el microrelat ha de contenir el Nom de l’autor o autora, mail i telèfon de contacte a més del pseudònim. L’organització penjarà al facebook de El Local els relats que arribin a la nostra bústia i al seu blog http://ellocalripollet.blogspot.com.es/

TERMINI
Teniu fins el 21 d’agost per presentar els vostres microrelats.

EXPOSICIÓ
Els relats quedaran exposats al facebook i al blog del local a mesura que vagin arribant i durant els dies de Festa Major al Xiringo.

VOTACIÓ POPULAR
Podreu votar els dos microrelats que més us agradin en l’opció “m’agrada” del facebook. El resultat d’aquesta puntuació serà el vot popular, que el jurat tindrà en compte per emetre el seu veredicte. El jurat estarà facultat per donar un Premi del Públic utilitzant aquest vot popular.

JURAT
El jurat és secret per a què no es repeteixin mals exemples d’altres competicions i es donarà a conèixer el dia del lliurament dels premis.

PREMIS
Hi hauran un primer, segon i tercer premi i l’opció del premi del públic, que es lliuraran al Xiringo del Cop de Festa Major el diumenge 26 d’agost de 2012 a les 22h. Aquell dia els descobrireu!