DIMECRES CRÍTIC. Presentació del llibre "La izquierda como problema" de Joaquín Miras i Joan Tafalla

Ei família!
El proper 9 d’abril tenim Dimecres Crític! A les 19:30 s’acollirà a El Local la presentació del llibre “La izquierda como problema” de Joaquín Miras i Joan Tafalla. Comptarem amb la presència d’en Joan Tafalla.
Us esperem!

Descripció del llibre:
Com afrontar la involució civilizatòria que estem sofrint a Espanya? I, quin paper ha jugat l'esquerra perquè s'arribi a aquesta situació? Heus aquí dues preguntes pertinents que es responen amb rotunditat en aquest llibre.
Joaquín Miras i Joan Tafalla descriuen, sense embuts, les causes que ens han conduït a l'actual crisi institucional, social i política (una crisi de règim), i apel•len, com a única solució real, al fet que el poder torni a residir en l'autèntic Sobirà, ara manifestament ignorat: el Poble.

Joaquín Miras ha publicat “Repensar la política, refundar la izquierda” i en qualitat d'editor conjuntament amb Joan Tafalla “Socialización, Democracia, autogestión” a més de nombrosos articles entorn de l'obra de Gramsci, Lukács, Rosemberg, Pasolini, etc. És membre de l’Espai Marx.

Joan Tafalla és autor de “Un cura jacobino: Jacques-Michel Coupé” i coautor, amb Irene Castells, de “Atlas histórico de la Revolución Francesa”, a més de coeditor amb Joaquín Miras de “Socialización, Democracia, autogestión” i amb Josep Bel i Pep Valenzuela de “Mirades sobre la precarietat”, a més de nombrosos articles sobre republicanisme, sindicalisme, socialisme, etc. en diferents publicacions. És membre de l’Espai Marx.

Per a més informació:
http://www.elviejotopo.com/web/libros_detalle.php?idLibro=319