Tarda de cinema a El Local!!!

Hola gent!!
En el marc del mes dedicat la Dona us convidem a una tarda de cinema a El Local amb el cicle“Dones en acció!!” que farem el proper diumenge 30 de març a partir de les 17.30h amb una sessió doble especial per a l’ocasió:
EN TIERRA DE HOMBRES (dir. Niki Caro, 2005, USA, 126 min.)
Josey Aimes una mare soltera, torna al seu poble natal en el nord de Minnesota i, per tirar endavant, busca treball en les mines de ferro. No s'imagina a quina classe d'humiliacions es veuen sotmeses les dones en el treball.
Basada en un cas real, “En tierra de Hombres” ens mostra la valent i incansable lluita de la seva protagonista contra tot un sistema masclista i discriminador. Un commovedor drama que compta amb un gran repartiment i una sòlida direcció.

DEATH PROOF (dir. Quentin Tarantino, 2007, USA, 95 min.)
Un psicòpata de la carretera anomenat Especialista Mike va aniquilant a les seves víctimes, sempre noies joves, amb el seu cotxe d'especialista "a prova de mort".
Homenatge del geni Tarantino a les pel·lícules de sèrie Z dels 70 que va formar part del díptic “Grindhouse” junt amb “Planet Terror”, del seu amic Robert Rodríguez. Diversió garantida!!

No hi falteu!!