JORNADA GASTRONÒMICA I MUSICAL


Hola familía!
El proper diumenge día 9 de Març tindrà lloc a El Local la primera Jornada Gastronòmica i musical de la temporada.
L'objectiu és donar la benvinguda a la nova temporada del Local, aprofitar l'arribada del bon temps i gaudir d'una diada de bona música i bon ambient!!
També volem informar que a partir d'aquest día obrirem tots els diumenges i tot el día
Començarem la jornada a les 13h, amb una sessió de PD amb la participació de DJ Tretze desde Manresa, que ens amenitzarà el vermut amb música jamaicana i ritmes caribenys!!
Desprès podrem dinar tots i totes allà mateix, ja que la Patri Garcia i el seu company a la barra ens oferiran uns menús boníssims i molt econòmics!
Per finalitzar la jornada, a partir de les 17h de la tarda, tindrem l'actuació musical de "THE 4 MAGNIFICENTS". formació musical que ja ens ha visitat altres vegades al nostre Local. Van venir a la primera Jam Session de música jamaicana i es tracta de :

Victor Laguna: Bateria de "The Kinky Coo Coo's", "Bugies" i "PVEIJ quintet".

Ignasi Bullich: Baixista de " The Kinky Coo Coo's", " Flight 404", " Ruben Lopez and the Diatones", "PVEIJ quintet" i "Jazzatlimitum" entre d'altres...

Daniel Lamperez: Teclista de " The Kinky Coo Coo's".

Javier Garcia: Guitarrista de "The Kinky Coo Coo's", "The Oldians", "Flight 404", "Ruben Lopez and the Diatones", " Aggronauts" i "PVEIJ quintet" entre d'altres.

Així que us esperem a tots i totes!!