Així està la lliga!


Família!

disculpeu la poca perseverança a l'hora de penjar els resultats de les darreres jornades de la Lliga de Futbolí de El Local al blog. Tot i això, sapigueu que puntualment us podeu informar dels resultats, jornada rera jornada, al suro que hi ha a l'entrada de la nostra seu.

Us informem un xic de com està la cosa a falta de 3 jornades per acabar la lliga.

La setmana passada es van trobar al futbolí de El Local les dues parelles capdavanteres de la lliga: per part ripollentenca The Localians (amb el Pol i el Tino) i per part cerdanyolenca Los Weis (Ivo i Karpi). Aquestes parelles havíen guanyat fins aquest matx tots els seus respectius enfrontaments. Família, sembla que el títol s'ha de decidir entre aquests dos equips. I si l'estadística no falla i guanyen tots els partits que els queden, pot ser que el partit entre The Localians i Los Weis decidís el guanyador de la lliga.

I qui va ser el guanyador d'aquest enfrontament clau?
Doncs van guanyar Los Weis. Qué tendrá Cerdanyola, que pa estas cosas, sempre ens la cola?

Però, ah! Alerta! Qui és l'agosarada que diu que Los Weis seran els guanyadors de La Lliga?? Realment Los Weis no fallaran en cap partit dels que queden? Els guanyaran tots? Ja han guanyat el campionat i els pernils?

Ah! Aaaaaaaaaaaaaaah! Animem a la porra! Porrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra!

I per acabar-ho d'adobar, l'equip que lluita per la tercera plaça de la Lliga (Tom i Jerry, format per Txurru i Linusito) s'enfronta amb Los Weis la setmana vinent. I sembla que Tom i Jerry estan disposats a aigualir la festa cerdanyolenca, plantar cara a Los Weis, guanyar el partit i per tant, igualar a punts a Cerdanyola i Ripollet doncs tots dos equips haurien perdut un únic partit. El gol average decantaria la balança, però... aaaaaaaaaaah! Alerta! Ara mateix hi ha empat, també, en el gol average. Emoció màxima la que poden donar el Txurru i el Lins si guanyen als cerdanyolencs i si el Tino i el Pol guanyen tots els seus compromisos. Vista la salivera del Txurru pensant en el troç de pernil dels guanyadors, podem admetre sense cap tipus de dubte que Tom i Jerry estan disposats a ajudar a The Localians... TOT A CANVI DE MIG PERNIL!

T'ho penses perdre?
Així està la cosa, família!
Reclamem porra i expectació màxima i pressió total al partit entre Tom i Jerry i Los Weis!
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerta!

Comissió deportiva i hooliganera!









2 comentaris:

Angoulos ha dit...

Buenu què, i com ha quedat la cosa, eh? Pernil pel Txurru? O els de Sardañola soparan pamtomaca i pernilaco com cada cop que rifem algo a Ripo??? I els trofeus Pitxitxi i Zamora? Que la lliga de veritat s'acaba i no podreu regalar les entrades!!!!

Anònim ha dit...

los weis 9 - tom i jerry 2

de moment la lliga està cada cop més a prop de cerdanyola