¿Festa del Kalimotxo?


Sí familia! Per a tots els gustos. I per a tots els públic (majors de 16 anys). La proposta és clàssica i mítica, i vindrà ruixada de vi i verí ianki: concert en directe, concurs de pipius i punxa-discos!

El proper divendres 24 d’abril és el moment de la ‘mutxatxada’, i de la puretada per recordar vells temps. A les 22:30h actuació estelar del grup de versions Garrafunk. Atenció perquè hi ha moltes cares conegudes i els temilles són clàssics del funk (i del rock, la fusió...). Joventut a sobre de la tarima (que no en tenim): ja tocava! Així doncs torna la música en directe a El Local, i amb formació local i jove... què més podem demanar? Acte seguit concurs de pi-pius, però atenció que dels porrons no ruixarà només vi, sinó la barreja per antonomasia: el kalimotxo. A partir de la 1 de la nit, DJ Tomàcat (amb accent obert a la A) ens farà moure el cul amb el recull de músiques noctàmbules i borratxils.

El punkòdrom és obert. No hi falteu perquè no fa gaire temps... vosaltres éreu els protagonistes!


De 21:30h a 00:00h ‘happy hour’ de kalimotxo!

Ah! Encara no ets sòcia de El Local? Joder, envia’ns un putu correu electrònic i t’informem! Participa! localripollet@gmail.com


Comissió d’Activitats!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a por ellos oeeee

a por ellos oeeee

a por ellos oeeee

a por ellos eeeoooeeee

tot el suport per als tom i jerry

Anònim ha dit...

t'has equivocat de fil, no?