Especial St Esteve 2009 - quintu + clash de dj's

Sí família!
Ja teniu actualitzada tota l'agenda de Nadal a El Local, però us fem arribar el cartell concret de la vetllada que hem organitzat pel dia de Sant Esteve. Per païr els canelons, res millor que jugar-te uns cartrons, fer de riures mogollón i fotre'ns un buen juergón!

A les 20h el clàssic Quintu de Nadal a El Local, amb Mariquilla de Ripollé com a lloru principal (segur que en surt algun més), QuintaEssentialFX als dileis, prèmits, emoció... Després, uns bons pintxos per acompanyar les birretes amb el Morapi i l'Ivan a la barra i a les 23h... Txán! Arribada triomfal de Txurruca 'José Luís' Farruquito i xoc de titans amb DJ Angoulos: lo pitjoret de cada casa, junt!

Ja sabeu que Sant Esteve és patró de la nostra estimada vila i que les processons no ens van gaire, o sigui que... vine a reivindicar les figures dels sants patrons, i a païr els canelons!


12 comentaris:

Camarón de la Isla ha dit...

Lord Txurrucu no té res a fer contra DJ Angoulos...

Coto Matamoros ha dit...

Lord Txurrucu dará una lección a los platos y al micro. Su trayectoria internacional le avala. Al Angulo ese se le van a caer las patillas.

Observador ha dit...

Interessant duel; la garruleria contra la exquisitez. La noblesa contra la vulgaritat. La profesionalidad contra el amateurismo.


Qui farà ballar a més gent?? Serà com la televisió, que la escombreria bat récords d'audiència???

Anònim ha dit...

Mare meva, vaya chapa nos vays a dar...jejeje

Anònim ha dit...

sin dudas este duelo parece lo mas interesante, no me lo pierdo!

Anònim ha dit...

ha estat de lo millor que hi ha hagut en el local en els últims temps, felicitats a tots 2.

Anònim ha dit...

gran festival!

Anònim ha dit...

m'ho vaig passar genial! molt bé ;)

mariona

Anònim ha dit...

de conya, a veure si tornen a repetir

Anònim ha dit...

una noche olvidable, pletórica!!!!

Che

Anònim ha dit...

inolvidable jajaja
venga chupitos

Camarón de la Isla ha dit...

el resultat final, segons el gran jutge de la finalíssima, monsieur Calí, ha estat d'empat. qui sap si tornarem a tenir Clash de TitanLux el proper St Esteve, i qui sap si serà entre Lord Farruqu i Angoulos, o entre DJ Escobar i DJ Brujo...