Per Nadal totes les ovelles a El Local



Tot comença amb una mica d'esport per anar fent lloc als turrons. Però tranquils, que a El Local l'esport... per la tele i acompanyat d'unes birres i unes tapes (podeu portar xandall si voleu). Doncs si, el dimarts 22 passarem el Catalunya vs. Argentina a partir de les 20:30h. Veniu d'horeta per assegurar-vos el seient de tribuna (i per fer gasto, que coi!).

El dijous 24 la nit serà bona. Ens visita un vell amic, amb les maletes carregades del millor Drum & Bass i de remescles impossibles. Així que enllestiu el soparet familiar amb diligència i veniu a El Local a gaudir d'en Dj Merey.

La nit de divendres 25 corre a càrrec del punxa-discos A-Skar que posarà els punts sobre les is i ens farà pair l'escudella a ritme de Punk, Rock i el que calgui. Qui deia que pel Nadal cada ovella al seu corral és que no coneixia El Local.

I per Sant Esteve, com ja comença a ser tradició, l'inimitable quinto del Local amb la Maria cantant les plenes i amb el company Angoulos als controls. I Ojú! Perquè a alguna hora s'incorporarà el mestre Txurru i ve preparat per callar boques i per plantar cara a l'Angulo en un combat musical que promet. Es dispararan els millors temes i les últimes garrulades per fer unes ballaruques com deu mana.

Per cap d'any, ja sabeu com funciona la història. A partir de les dotze i fins que el cos agüanti. Anem a preu fet: 20€ d'entrada (15€ si sou sòcies), i tindreu un munt d'ampolles per buidar i la millor música trenca pistes per rebre el 2010 com cal. Ja teniu les entrades disponibles a El Local, no us quedeu sense!!

I per acabar, la nit de reis rebràs el primer regal a el Local. Primer farem el sorteig de la panera. A 2 euros el número, ja tardes en comprar-lo. I després disfrutarem de la música en directe dels Wimo (http://www.myspace.com/wimoband) i els Rapapolvo (http://www.myspace.com/rapapolvo). Funky del bó i HipHop combatiu, un cocktail que no falla. Tancarà la nit l'Oncle Les amb la seva música negroide. Ja sabeu, a qui no balli... multa!

Som-hi pastora!

PD: No oblideu que encara queden places per la lliga de futbolí! Teniu fins el dia 20, no falleu!

1 comentari:

Angulo ha dit...

Felicitats per la programació i el cartell!
Ens la veiem per allà!