Cinema diumenge 20!!!


Aquest diumenge us convidem a una nova ració de cinema & riures amb la pel.lícula "Criaturas feroces" (1997, Anglaterra, 93 min.) de Fred Schepisi i Robert Young. Com sempre, a partir de les 19.30h comença l'acció!!



SINOPSI

Un home de negocis d'Estats Units compra un zoo britànic. Aviat demostra la seva falta d'escrúpols i la seva intenció d'aconseguir la rendibilitat del lloc a qualsevol preu, encara que sigui desprenent-se d'algunes criatures molt volgudes pels cuidadors del zoo.

Protagonitzada per John Cleese, Jamie lee Curtis, Kevin Kline entre altres, resulta fresca i entretinguda, amb enginyosos diàlegs i de passada aprofita per donar-li un 'leñazo' al capitalisme feroç, aquest que creu que una persona és un nombre en una estadística i un animal val el que reindeix en taquilla.
Nou anys després del gran èxit de "Un pez llamado Wanda" torna el mateix equip amb una altra sàtira, més clarament a voltes amb els animals i, sobretot, amb un tema que resulta d'allò més actual, la rendibilitat de les empreses que amenaça amb portar-se per davant qualsevol cosa, per molt lloable, humanitària o ecològica que sigui, si no produeix el benefici desitjat, que gairebé sempre és il·limitat.

Us hi esperem!!