Xerrada-Debat " El problema dels recursos: The Oil Crash"


XERRADA A EL LOCAL SOBRE LA CRISI DE L’ESGOTAMENT DEL PETROLI I LES SEVES CONSEQÜÈNCIES.

El proper dimecres dia 2 de març a les 20 h. tindrà lloc a El Local (C/ Monturiol,32, Ripollet), una xerrada sobre “El problema dels recursos: The Oil Crash”.
L’ Oil Crash és la imminent i inevitable arribada a un moment en el qual l’actual societat basada en el petroli deixarà de ser viable. L’ Oil Crash no significa que el petroli s’acabi; significa, simplement, que cada cop es produirà en menor quantitat. Si no es prenen mesures, el sistema econòmic actual col•lapsarà.
La xerrada plantejarà a més les dificultats de l’actual model econòmic i de desenvolupament per a seguir creixent de manera continuada sense esgotar inevitablement les reserves del planeta a mitjà termini, i les necessitat d’un canvi de model.

Aquesta xerrada anirà a càrrec del Doctor Emili García-Ladona, investigador del Institut de Ciències del Mar (ICM - CSIC) de Barcelona des de 1995. Aquest científic ha realitzat nombroses activitats de la docència universitària i la investigació en el camp de l’oceanografia i actualment és sotsdirector tècnic del Institut de Ciències del Mar.