CARNESTOLTES RETRO!!!


Ja ho tenim aquí!!!

Carnestoltes, el rei de la festa i la disbauxa s'apropa perillosament (o no!!!) i aquest any el volem rebre d'una manera molt especial!!

Volem que la tradicional farra de cada any agafi un caire un xic nostàlgic, si voleu... volem que sigui una barreja entre els "güateques" que feien els nostres pares i els típics balls de final de curs de les clàssiques pelis americanes!!

A partir de les 23h Alex & The Poorboys (http://www.myspace.com/alexandthepoorboys) donaran el tret de sortida a una nit que promet ser vibrant amb el seu repetori de rock 'n' roll i rockabilly sense concessions. Seguidament, arribarà el moment en que ens demostreu la vostra feina, gràcia i habilitats... el Concurs de Disfresses!!!

Tot i que podeu anar del que us doni la gana, faltaria més, val a dir que de cara als premis puntuarà positivament el fet que les disfresses vagin amb l'esperit de la festa i per tant que estiguin relacionades amb qualsevol cosa dels 50s, 60s o 70s!! tribus urbanes, personatges històrics, protagonistes de sèries, pel.lícules o dibuixos de l'època... tot s'hi val!!!

I ja per rematar la feina, un cop finalitzat el concurs, en Dj Fran ens farà moure l'esquelet a base de "temazos", un darrera de l'altre!!!

Què més voleu!!!!????

Salut i visca el Carnestoltes!!!!