Cinema diumenge 6!!!


Aquest diumenge a les 19.30h torna el cinema a El Local amb un nou cicle: "Obligat riure!!"


Després d'aquests darrers cicles tan crus, donem un gir de 180º, us donem una miqueta de descans i us oferim dues pel·lícules per passar una bona estona i oblidar, encara que sigui per un moment, la crisi, la nostra crisi. En primer lloc posarem "RATAS A LA CARRERA", una pel·lícula de l'any 2001 dirigida per Jerry Zucker (responsable de títols ja clàssics com "Aterriza como puedas" o "Top Secret") i un ampli repart de personatges i diferents històries unides per un fi, i que està inspirada en la comèdia de 1963 "El mundo está loco, loco, loco" . I en segon lloc, la pel·lícula "CRIATURAS FEROCES", de l'any 1997 i dirigida per Fred Schepisi i Robert Young, tractant un tema actual, la rendibilitat de les empreses que s'emporta qualsevol cosa per davant si no produeixen el benefici esperat. I encara que sembli que aquestes dos pel·lícules no tenen res en comú, doncs trobem un petit enllaç: les dues les protagonitza l'actor britànic John Cleese, més conegut per haver format part del grup còmic anglès Monty Python.


SINOPSI

És una pel·lícula nord-americana dirigida per Jerry Zucker l'any 2001 i amb una gran varietat de personatges, encarnats per actors força coneguts (des d'un John Cleese fins a una Whoopi Goldberg). La pel·lícula ens mostra i ens continua demostrant el poder que té la gent amb diners i com es creuen amb el dret a manipular a les persones corrents.

La trama de la pel·lícula està formada per sis grups de persones que comencen una carrera de 918 km des d'un casino de Las Vegas fins a l'estació de Siver City, on es troba en consigna un sac amb 2 milions de dòlars. El primer en arribar se l'emporta, però ells i elles sense sapiguer-ho formen part d'una aposta per part d'uns magnats rics.

Us hi esperem!!!