Cinema dissabte 13!!!


Hola família!!

Aquest dissabte (si, ho heu llegit bé, dissabte!!) 13 d’abril reprenem el cinema a El Local amb la projecció de la pel·lícula “Attack the block”, que obrirà el cicle “Terror al veïnat!”. Com sempre, la funció començarà a les 7 de la tarda.

Us esperem!!

CICLE: TERROR AL VEÏNAT!

Per a urbanites com nosaltres la forma de residència majoritària (quan ens deixen, clar… endavant PAH!!) ha esdevingut la de la convivència en blocs de pisos. Normalment els majors inconvenients que pot oferir aquesta forma d’habitatge són un veí sorollós, un ascensor (si n'hi ha) que mai funciona quan el necessites… però res tan alarmant com les històries que us presentem en aquest cicle!!Un parell de pel·lícules on la tranquil·litat d’aquestes comunitats de veïns es veurà pertorbada per diverses amenaces, introduint grans dosis d’emoció, tensió, intriga i també moments per a la riallada… segur que a partir d’ara no oblidareu tancar amb clau abans d’anar a dormir, per si de cas…

ATTACK THE BLOCK (dir. Joe Cornish, 2011, UK, 80 min.)

Què passaria si uns alienígenes decidissin fer-nos una visita??què passaria si en comptes de d’anar a parar al típic barri residencial de famílies de classe mitjana americana ho fessin a un suburbi de Londres??què passaria si aquests éssers de l’espai exterior no tinguessin tan bones intencions com els de les pel·lícules de Steven Spielberg (“E.T” o “Encuentros en la tercera fase”)??

“Attack the block”, debut del seu director Joe Cornish, respon a totes aquestes preguntes amb grans dosis de diversió, acció, humor i una mica de terror. Dels productors de “Zombies Party” i amb un dels seus protagonistes (Nick Frost) en un paper secundari ens arriba una nova re-visitació còmica, en aquest cas de les pel·lícules d’invasions alienígenes. Un film que va animar l’edició de 2011 del Festival de Sitges, fent-se amb el favor de públic i crítica a parts iguals i rebent diversos premis, entre ells el de millor banda sonora, a càrrec del grup Basement Jaxx.