DIMECRES CRÍTICS: EL NEGOCI DE LA SANITAT. Xerrada amb l'Albano Dante i la Marta Sibina de la revista cafèambllet‏

Ei família!
Dimecres 17 d’abril ens espera un dimecres crític d’allò més interessant:
EL NEGOCI DE LA SANITAT: Xerrada amb l’Albano Dante i la Marta Sibina de la Revista cafèambllet.
Aquesta xerrada no es farà al Local sinó al Centre Cultural de Ripollet (rambla de Sant Jordi, 2).

Per als qui no ho conegueu, la revista cafèambllet és una revista gratuïta que es reparteix a les comarques de Girona. Un dia van voler saber què passava amb els diners dels hospitals de la seva comarca i van fer una sèrie de vídeos (que han estat visualitzats prop de 2 milions de vegades) on la revista va destapar, entre d’altres, l’opacitat en la gestió dels hospitals públics de Blanes i Calella, que l’ex-president d’aquests hospitals va cobrar 720.000 euros per uns informes que no existien, que l’ex-alcalde de Lloret de Mar i actual diputat al parlament el senyor Xavier Crespo i la seva dona van ingressar 209.000 euros de manera irregular,.....entre molts altres escandalosos casos que ja ens explicaran.
Per un d'aquests vídeos el titulat “El major robatori de la història de Catalunya” la revista ha estat condemnada a pagar una multa de 10.000€ i a retirar i destruir aquest vídeo, per una denúncia interposada per Josep Maria Via, assessor d'Artur Mas en temes sanitaris.

A més a més l’Albano i la Marta ens presentaran el llibre que han publicat titulat “Artur Mas: on són els meus diners?”. Un llibre, que el tindrem acabat de sortir del forn, on la intenció d’aquest és anar més enllà dels casos puntuals i explicar els mecanismes que permeten els escàndols. Durant el relat es fa referència a casos concrets (alguns extremadament escandalosos) però l'objectiu és anar més enllà i descriure el sistema, quins són els mecanismes que permeten que centenars de milions d’euros cada any es gestionin d’esquenes als ciutadans.

Aquí teniu més informació
i aquí els seus videos censurats!!

No us podeu perdre aquesta xerrada!
Us esperem!