DIMECRES CRÍTICS: PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL "La Kosturica. Una experiència d'agroecologia". de Sergi Moreno i Soler


Ei família!
Dimecres 10 d'abril a les 19h es farà la presentació a Ripollet del documental "La Kosturica. Una experiència d'agroecologia" de Sergi Moreno i Soler. A més comptarem amb la participació de l'Hugo Cornelles i la Isabel Vert, membres de La Kosturica i amb en Pau Artigas membre de La Cartxofa Rebel, grup de consum de Ripollet.

Descripció:

L'any 2007, l'equip de La Kosturica i en Sergi Moreno i Soler, van decidir explicar en un documental les experiències d'aquest projecte agroecològic cooperatiu.

Per tots els que no sabeu de què va, La Kosturica és una petita cooperativa de producció de verdura ecològica sota criteris agroecològics situada al terme municipal de Canovelles (Vallès Oriental, Barcelona). Què vol dir agroecologia? És una manera d'entendre l'agricultura fora dels canals de l'agronegoci.

L'equip de La Kosturica alimenta cada setmana unes 160 famílies amb les seves cistelles de verdures. No es tracta només de produir de manera més sana, sinó també de manera més justa: sense intermediaris, afavorint el comerç local, minimitzant els residus o respectant els drets dels treballadors. La Kosturica és una manera digne de viure del i pel camp que qüestiona el consum sense mesura en una necessitat bàsica com és l'aliment. A més de produir, La Kosturica també dóna suport a una xarxa de petits pagesos productors com ells o a la lluita contra els transgènics al nostre país.
Us esperem!