Cinema dijous 11!!

Bones!!

Aquest dijous a les 21:30h una nova sessió de cinema a El Local amb la pel.lícula "Transamerica", de Duncan Tucker (2005, USA, 103min).

No hi falteu!!

SINOPSI

Un transsexual de Los Angeles espera amb delit l'oportunitat de la seva vida. Sempre ha volgut transformar-se en dona, i ara que està a punt d'operar-se per deixar enrere la seva vida com a home, rep una trucada que li canviarà la vida: es tracta d'un adolescent que diu ser fill seu, concebut mentre ell encara era un home, i que actualment viu a Nova York, a l'altra punta del país. Quan ella es decideix a passar per alt aquest entrebanc en el seu camí cap al gènere femení, el seu doctor es nega a fer-li l'informe mèdic necessari per a l'operació si no es reconcilia abans amb el seu passat. Bree ha d'anar a buscar a Nova York el seu fill, que ha estat acusat de tràfic d'estupefaents, i emprendre un viatge de tornada de costa a costa del país.



Òpera prima del seu director, que barreja comèdia i drama amb molt bons resultats. La genial actuació de Felicity Huffman en el paper protagonista va ser premiat amb el Globus d'Or a la millor actriu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

anims companys amb el cinema i les activitats! A Ripollet es necessari aquest tipus de coses!

Endavant!