En breu, les properes activitats!


Companyes i companys,

Des de la comissió de El Local i en col·laboració amb gent diversa de dins i fora de El Local esten acabant de perfilar les noves activitats les quals podrem gaudir en breu. Música enllaunada i en directe, Futbolí, cinema per adults i també una sessió per els més petits del nostre Local. També tindrem exposicions.

Estigueu a l'agüait i no us perdeu res!

Estem en contacte!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina foto més lletja. que tal si posem un cartell a l'entrada que posi el nom???

Anònim ha dit...

Corren rumors que el campionat de futbolí podria ser l'1 de desembre, es podria canviar aquesta data? (hi ha altres activitats, tot i que no al local).

El Local ha dit...

Bandoler: en breu convocarem un diumenge roig dedicat a la façana de El Local. Esperem que no es faci vostè caquetes a l'hora de treballar i opti per venir a fotre un cop de mà.

Marisa: tot i que no volem que senti precedent, el Segon Campionat de Futbolí Vila de Ripollet serà ajornat a una altra data que farem pública en breu. Estava previst fer-lo el dia 1 de desembre, com és tradició (el primer dissabte de desembre), però sembla que hi ha alguns elements locals que prefereixen seguir les tradicions etíliques d'altres municipis 'de cuyo roca nombre no puedo acordarme'.

Anònim ha dit...

moltes gràcies makus!