4rt Correbars de Ripollet!!!


Què tal, gent??

Sóm a mitjatnts de juliol i la Festa Major de Ripollet comença a apropar-se mica en mica i això vol dir: CORREBARS!!!Sí, amics/gues, divendres 27 d'agost donem el tret de sortida un any més amb festa grossa i xerinola pels carrers del nostre poble!!


Aquest any introduirem una sèrie de novetats, així que estigueu atents/tes!!! Primer de tot, comentar-vos que el punt de sortida no será aquest cop la Plaça 11 de setembre sinò el Parc dels Mestres (aka “Parc dels Pijos”) i l’hora será les 18.30h. El recorregut per tant, variarà una miqueta inicialment, amb el “Bar Nou Mercat” (nova incorporació!!) com a primera parada, continuant amb La Neu, El Local, Bar Cinema Cot, Bar Génesis, Rustic Caffé, Bar Peña Bética i com no, finalitzant al Xiringo del COP-CpR, on per cert la festa promet ser sonada.



Abans d’arribar comenceu a fer els primers escalfaments perquè no sabeu el que us espera!!A partir de les 23h “The Surfin Burritos” (http://www.myspace.com/thesurfinburritos) ens faran ballar sense parar a base d’himnes de rock i surf, amb un repertori replet de grans clàssics!!oooh, yeaaah!!!!

Pels qui encara tinguin ganes de més, Dj Verbeno un cop més entrarà en escena disparant mega hits a tort i dret!!!

I parlant d música, al correbars també en tindrem, amb la banda de músics cerdanyolencs, que repeteixen i qui sap si encara seran capaços de millorar el repertori de l’any anterior!!!

Pels interessats en els aspectes més "tècnics", sapigueu que també aquí tenim novetats. Amb cada "ristra" de tickets disposareu de 10 consumicions (2 més que l’any passat) + un mocador exclusiu inclòs amb un preu total de 15 euros. Pamplona té el Sant Fermí, però nosaltres tenim el CORREBARS!!!!

Doncs això, no hi falteu, que ens ho passarem d'allò més bé!!!


Salut i correbars!!