Cinema diumenge 25!!!


Aquest diumenge 25 de juliol, com sempre a partir de les 19.30h, nova sessió de cinema amb la que tanquem el cicle "Temps Moderns" i alhora la programació d'aquesta temporada, que reprendrem després de vacances. La pel.lícula escollida per a l'ocasió serà "Cenizas del cielo" (2008, Esp, 96 min.), de José Antonio Quirós.

Vingueu amb nosaltres a despedir la temporada cinèfila amb la màxima comoditat i confort: aire acondicionat, coixins, cerveseta fresqueta... què més voleu???


Salut i Cinema!!!




SINOPSI



Ferguson (Gary Piquer), un escocès aventurer, escritor de guíes turístiques, visita el nord d'Espanya per completar la seva última publicació. L'autocaravana que condueix s'espatlla, no precisament a la vorera d'una meravellosa platja, sino sota les xemeneies d'una central tèrmica. Es queda un temps, i descubreix un nou món, un “lloc impossible” a on iniciarà una peculiar amistat amb Federico (Celso Bugallo), un home de camp que creu que el compromís de Kyoto tancarà la tèrmica que contamina la vall.


Serà Federico el que farà descubrir a l'anglès la singular vida en aquell microcosmos amenaçat. Allà viu Cristina (Clara Segura), una dona amb dos fills que viu al costat de la tèrmica; una parella que creu no poder tenir fills per culpa de la Tèrmica (Fran Sariego i Beatriz Rico); un miner prejuvilat amb el golf (Adriano Prieto); i un pescador que pesca de tot menys peixos. De mica en mica, Ferguson es veurà inmers amb el compromís per recolzar a Federico en la seva lluita contral la central Tèrmica. No es veurà qui sortirà victoriós.... Algú podrà vencer al Progués????