Cinema diumenge 4!!!


Aquest diumenge tornem amb més cinema i jazz a partir de les 19.30h amb el film "Cotton Club" (1984, USA, 128 min.) de Francis Ford Coppola.Us hi esperem!!

SINOPSI

Estats Units, anys vint. El Cotton Club és el night club de jazz més famós de Harlem, Nova York. La seva història és la història de la gent que freqüenta el local. Richard Gere és Dixie Dwyer, un atractiu trompetista en busca de l’èxit la sort del qual canvia de forma espectacular quan salva la vida del gàngster Dutch Schultz -Bob Hoskins-. Gregory Hines és Sandman Williams, un brillant ballarí de color que somnia amb convertir-se en estrella. Diane Lane és Vera Cicero, la novia de Dutch Schultz, una jove bella i ambiciosa. La seva vida pot córrer perill davamt la passió prohibida que sent per Dixie.

Excel.lent pel.lícula on el mestre Coppola proposa un excepcional homenatge a una època, una manera de fer cinema i una forma d’entendre la música prenent com a centre de l’acció un famós club de Nova York de finals dels anys 20, en els temps gloriosos del jazz.