I CONCURS DE MICRORELATS A EL LOCAL

I CONCURS DE MICRORELATS DE L'ASSOCIACIÓ CULTURAL EL LOCAL


El Local engega una iniciativa perquè tothom pugui col·laborar i expressar-se lliurement. Intenteu fer el vostre microrelat i envieu-nos-ho. Volem que l'escriptor que portem dins surti i reflexionar entre tots i totes. Vinga animeu-vos. Aquí teniu les bases:


Tema dels relats

Us proposem un tema. Però, com que el que volem és que participeu, us deixem llibertat, sense cap restricció, per interpretar-lo o canviar-lo.

La llibertat. Individual o col·lectiva.

“Somniar és la plenitud de la llibertat, sense cap restricció.”

Miquel Bauçà (Felanitx, Mallorca 1940-Barcelona 2004)

Extensió

Un màxim de 1000 caràcters, incloent els espais.

Format

Els relats s’han de presentar escrits en català i amb un títol.

Presentació

Els relats s’han de publicar al blog del Local, http://ellocalripollet.blogspot.com/ a l’entrada 1r Concurs de Microrelats o a través del correu electrònic, a l’adreça localripollet@gmail.com, enviant un correu amb l’assumpte 1r Concurs de Microrelats. L’organització penjarà al blog els relats que arribin a la bústia.

Podeu presentar-los amb el vostre nom o amb pseudònimm però el jurat ha de conèixer en tots els casos la identitat real de l'autor/a.

Termini

Teniu del dia 16 de juliol al 22 d’agost per presentar els vostres relats.

Exposició

Els relats quedaran exposats, a mida que vagin arribant a l’organització, a l’espai d’exposicions d’El Local. I, durant els dies de Festa Major, al Xiringo.

Votació Popular

Entre els dies 23 i 28 d’agost podreu votar els dos microrelats que més us agradin. Els vots no poden ser anònims, cal informar el vostre nom i cognom, i no podeu ser autors del relat que voteu.

Els vot popular es podrà emetre pels mateixos canals que la presentació dels relats, o amb una papereta que podeu dipositar en una urna destinada a aquest fi i que trobareu de dilluns a dijous a El Local i divendres i dissabte al Xiringo de Festa Major.El resultat d’aquesta puntuació serà el vot popular, que el jurat tindrà en compte en emetre el seu veredicte. El jurat estarà facultat per donar un Premi del Públic utilitzant aquest vot popular.

Jurat

El jurat és secret per a què no es repeteixin mals exemples d’altres competicions (llegeixi campionat de futbolí).

Premis

Hi hauran un primer, segon i tercer premis que es lliuraran al xiringo de Festa Major el diumenge 29 de juliol. Aquell dia els descobrireu.

2 comentaris:

Hipàtia ha dit...

Inici
Només podia veure l’esquena del metge corbada sobre tu. Un segon, dos. Res. I de sobte l’esclat del teu plor, el teu primer plor. Jo també vaig plorar, esgotada, destrossada. Feliç.
I final
Et miro i veig la marca dels anys. Has perdut la força, molts cabells, algunes dents. La roba et penja flonja. Com la pell de les galtes. Em somrius, càlid. Em mires, amb un ulls que em coneixen. Tu també em desitges?
... i, al mig, la vida.

El Local ha dit...

hola Hipàtia:

caldria q ens enviesis un mail identificant-he, bàsicament pel tema dels premis en cas de que el teu relat fos un dels guanyadors i per saber a quí li hem de donar.

Segurament ha sigut error nostre a l'hora de redactar les bases.

Gràcies per participar!!

El Local