Cinema diumenge 17!!!



Hola gent!!

Aquest diumenge 17 de febrer a partir de les 19h reprenem l’activitat cinèfila amb la pel·lícula “Warrior”, que obrirà el cicle “Contra les cordes”.

Són moltes les pel·lícules que s’han apropat al món de la boxa o els esports de lluita. Algunes d’elles clàssics de l’alçada de “Rocky”, “Toro salvaje” o la més recent “Million dollar baby”.Amb aquest nou cicle volem endinsar-nos en un món ple de passions, de lluita, de drama, d’ídols de fang, d’ascensos fulgurants i descensos a l’infern, de joc brut a vegades... però volem també apropar-nos des d’una dimensió social i humana. No volem quedar-nos en la visió superficial d’esport violent practicat per descerebrats. Volem fer explícites també les històries de persones que potser només han trobat la seva sortida a una situació desesperada jugant-se el físic o fins i tot la vida d’una manera heroica, que han aconseguit sortir de la marginalitat per convertir-se en líders racials i símbols de lluita social com Muhammad Ali... veniu, perquè us esperen emocions fortes!!

WARRIOR (dir. Gavin O’Connor, 2011, USA, 140 min.)

Un veterà de Vietnam (Nick Nolte) abandona la boxa per treballar en una fosa d'acer. Els seus greus problemes amb l'alcohol han destrossat a la seva família, però arriba un moment en què, penedit, deixa la beguda i decideix entrenar al seu fill més jove (Tom Hardy) perquè participi en un torneig d'arts marcials mixtes, en el qual s'enfrontarà al seu germà major (Joel Edgerton). 

“Warrior” és una pel·lícula plena d’adrenalina, d’emoció i de certa denúncia social. Amb una sòlida direcció i excel·lents interpretacions, aquesta història de perdedors i lluitadors incansables et toca la fibra i et deixa clavat a la butaca fins al seu apassionant desenllaç…