Cinema diumenge 3!!!




Hola gent!!

Aquest diumenge 3 de març tanquem el cicle “Contra les cordes” amb la projecció del gran documental “Facing Ali”. Com sempre, la funció començarà a partir de les 19h!!

Us esperem!!!

FACING ALI (dir. Pete McCormack, 2009, Canadà, 100 min.)

Tres vegades campió mundial de pes pesat, l’any 1999 Muhammad Ali va ser nomenat  “Esportista del segle” per la revista Sports Illustrated i “Personalitat esportiva del segle” per la BBC. Ara, deu dels seus aclamats rivals li rendeixen tribut alhora que parlen també de les seves vides, experiències i anècdotes.

“Facing Ali” és un documental que t’enganxa des del primer minut, apropant-nos a la vessant més humana de tots aquests grans boxejadors que es despullen emocionalment davant la càmera mentre resseguim la trajectòria d’un dels grans  mites de la disciplina . Amb gran quantitat de material d’arxiu aquest és un film que al mateix temps que homenatja l’enorme figura de Muhammad Ali ens regala petites històries que parlen d’exclusió social, de pobresa, de drames socials i familiars...  i per damunt de tot,  de lluita per sortir cap endavant. Imperdible.